Gaziantep'te açık rögar tehlikesi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Mücahitler Mahallesi'nde bulunan Kıbrıs Caddesi üzerindeki boş arazide açık bırakılan rögarı fark etmeyen vatandaşların araçları çukura düşüyor.

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası arkasında bulunan boş alana araçlarını park eden sürücüler, bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığını ve araçların sık sık açık rögar çukuruna düştüğünü belirtti.

Aracını park etmeye çalışan bir vatandaşın otomobilinin ön tekeri açık rögar boşluğuna düştü. Olay sonrası çevrede bulunan vatandaşlar aracı bulunduğu yerden çıkarmak için uzun süre uğraştı.

Vatandaşlar, üzeri kapatılmayan rögarların hem araç sürücüleri hem de yayalar açısından büyük risk oluşturduğunu ifade ederek, özellikle gece saatlerinde fark edilmesi zor olan çukurlar nedeniyle maddi hasarlı kazaların yaşandığını söyledi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar daha önce de başka araçların da aynı şekilde açık rögara düştüğünü ifade etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'in Şehitkamil Bilek (Güreniz) düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te sahte site operasyonu: 14 tutuklama
Haya ve iman bir bütünün parçalarıdır
Gaziantep'te silah operasyonunda bir şüpheli yakalandı
Gaziantep'te iş yeri kurşunlama ve yağma operasyonu: 2 tutuklama