Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi

Gaziantep Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir kasabın yaptığı özel düzenekle bozuk et ve taşlık denilen etleri kıymaya karıştırdığı ortaya çıktı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Halkımızın sağlığına tuzak kuran kasabı mühürledik. Bu gördüğünüz düzenek bir kasap dükkanına ait. Temiz eti gizli bir bölmeye gönderip, bozulmuş ve pislenmiş etleri makineyle vatandaşa sunuyor.

Zabıta ekiplerimiz ve Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz denetimde, bu vicdansızlığı tespit ettik. Bu sadece bir işletmeye müdahale değil, halkımızın sağlığına sahip çıkma kararlılığıdır. Kim olursa olsun, bu vicdansızlığa asla göz yummayız. Denetimlerimiz artarak sürecek. " ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Hafızlık yarışmasında Gaziantep'e Türkiye ikinciliği
Gaziantep'te bozuk ürün satan döner işletmesi 15 gün kapatıldı
Gaziantep'te kontrolden çıkan SUV araç kaza yaptı
Gaziantep'te uyuşturucu suçundan aranan 2 hükümlü yakalandı
Gaziantep'te plakasında değişiklik yapan sürücüye 140 bin TL ceza