Gaziantep’te alacak-verecek kavgası kanlı bitti: Bir ölü

Gaziantep'te alacak-verecek nedeniyle başladığı iddia edilen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi tabanca ile vurularak öldürüldü.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle başladığı iddia edilen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonrasında evli ve bir çocuk babası Abuzer Kızıl, tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, Şehitkamil ilçesi Küsget Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abuzer Kızıl (33) ile alacaklısı olduğu belirtilen ve adı öğrenilemeyen kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada, ismi öğrenilemeyen kişi, Kızıl’a yanındaki tabanca ile ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Kızıl, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kızıl’ın naaşı otopsi işlemeleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kızıl'ı öldüren kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi