Gaziantep'te araç çalan 6 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te son bir haftada farklı adreslerden 4 araç çalan 9 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte 13-19 Nisan tarihleri arasında polis ihbar hattını arayan 4 kişinin, park halindeki araçlarının çalındığını bildirerek şikayetçi oldukları belirtildi.

Araçların bulunması ve şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında araçların çalındığı bölgelerde bulunan güvenlik ve MOBESE kameraları polis tarafından incelemeye alındı.

Kayıtları inceleyen polis, bir aracı iterek diğerlerini ise düz kontak yöntemiyle çalan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Çalıntı araçlar sahiplerine teslim edilirken, şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 3'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı