Gaziantep'te aralarında mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişi uzman çavuşu darp etti

Gaziantep Valiliği, eşi ve çocuklarının yanında uzman çavuşu 3 kişi ile birlikte darp eden muhtarın açığa alındığını ve diğer 3 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Karkamış Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş A.B’nin izinli olduğu 29 Haziran'da Nizip ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki evinin önünde, aralarında bir mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişinin saldırısına uğradığı belirtildi.

A.B’nin darp edilmesi sonucu vücudunda yaralanmalar oluştuğu belirtilen açıklamada, olaya karışan muhtarın açığa alındığı, olayla ilgili adli sürecin ve idari soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Nizip Haberleri

Gaziantep'te 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı
Gaziantep'te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Bir mezranın yıllardır süren mağduriyeti: Artık bu sorunlar çözülsün
Gaziantep'te otoyola yakıt yağı döken sürücü hakkında adli işlem başlatıldı
Gaziantep'te 215 kök kenevir ele geçirildi