Gaziantep’te av bayilerine operasyon: 5 gözaltı

Gaziantep’te kaçak silah imalatı ve satışı yapan av bayilerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kaçak silah imalatı ve satışı yapan 4 av bayisine yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda av bayilerinde ve av bayilerinin sahiplerinin evlerinde yapılan aramada, 84 adet gerçek tabancaya çevrilmek üzere hazır halde bulunan kuru sıkı tabanca, bir adet tabanca, 2 adet tüfek ve 27 adet ruhsatsız av tüfeği, 53 tabanca sürgüsü ve üst kapak, çok sayıda tabanca parçası ve şarjörü, kuru sıkı tabancaları gerçeğe çevirmede kullanılan çok sayıda materyal, 2 adet kapsamında bıçak ve çok sayıda da muşta ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Yüzlerce çocuk Millet Camii'nde buluştu
Gaziantep'te seyir halindeki tır ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Gaziantep'te bir kamyonette 89 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep'te plakasını kapatan sürücüye 140 bin lira ceza
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan işletme mühürlendi