Gaziantep’te bahçıvanlık kursu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu” başladı.

İŞKUR ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında düzenlenen kurlarla, bireylerin topluma kazandırılarak, el becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Sera yönetimi ve bitkiler üzerine mesleki eğitim almaları amacıyla düzenlenen kursta, proje uygulama, ekim-dikim yerleri hazırlama, çim alan tesisi yapma, dış mekan bitkisi yetiştirme ve budama gibi konular teorik ve pratik olarak anlatılıyor.

70 kişinin katıldığı ve yaklaşık 1,5 ay sürecek kursun sonunda, hobi amaçlı katılanlara belediye, meslek edinmek için katılanlara ise belediye-İŞKUR-Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi sertifikası verilecek. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te açık rögar tehlikesi
Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı