Gaziantep’te bayramda kan aktı: 5 yaralı

Gaziantep’te aralarında husumet olduğu ileri sürülen iki aile arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramın 2’ci gününün idrak edildiği Gaziantep’te aralarında husumet olduğu ileri sürülen iki aile arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaya karıştığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Şehitkamil İlçesi Karşıyaka semti Hürriyet Mahallesi’ndeki Haleplioğlu Sokak’ta, daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma karşılıklı silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda polisin  araya girmesiyle kavga güçlükle sonlandırıldı.

Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan ve ismi öğrenilemeyen 5 kişi ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, isimleri açıklanmayan 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ediyor.   (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi