Gaziantep'te bin 989 kişiye sosyal mesafe ve maske cezası verildi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Coronavirus vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği illerden biri olan Gaziantep'te bir günde sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle bin 989 kişiye idari para cezası uygulandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Coronavirus (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle dün bin 989 kişiye idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde sosyal mesafe ve maske denetiminin devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "İlimiz genelinde toplam bin 989 şahsa sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal etmekten dolayı idari yaptırım uygulanmış olup denetlenen 203 iş yerinde ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır." denildi.

Kentte yapılan düğünlerde alınan tedbirlerle ilgili yapılan açıklamada ise, "7 Temmuz 2020 günü Coronavirus tedbirleri kapsamında il merkezinde bulunan 27 düğün salonunda yapılan düğün törenlerinde, 239 personel, 59 ekip ile gerekli tedbirler alınmış, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır." ifadeleri yer aldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi