Gaziantep'te bir genç av tüfeğiyle babasını öldürdü

Gaziantep'te bir gencin tartıştığı babasını av tüfeğiyle öldürdüğü belirtildi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir gencin tartıştığı babasını av tüfeğiyle öldürdüğü belirtildi. Olayın ardından katil zanlısı oğul, karakola giderek teslim oldu.

Olay, Şehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, askere gitmek için hazırlık yapan İsmail K. (20) ve babası Muzaffer K. (42) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail K., evde bulunan av tüfeğiyle babasına bir kaç el ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan baba, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehikamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan M.K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

M.K.’nin cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, İsmail K. ise karakola gidip teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Yüzlerce çocuk Millet Camii'nde buluştu
Gaziantep'te seyir halindeki tır ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Gaziantep'te bir kamyonette 89 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep'te plakasını kapatan sürücüye 140 bin lira ceza
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan işletme mühürlendi