GAZİANTEP- Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e hakaret içeren film ve bunlara destek verenleri lanetlemek için çok sayıda STK'nın katılımıyla Gaziantep'te kitlesel bir basın açıklaması düzenlenecek.
Bugün Maarif kavşağında saat17.30'da yapılacak olan kitlesel basın açıklaması Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilecek. Kitlesel basın açıklamasına Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerin yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği(AGD),Fidan-der,Enerji-Bir-Sen, Avem-der ve Genç Ensar-Der dernekleri destek verecek. (Şefik Mert-İLKHA)
Gaziantep'te Bugün Kitlesel Basın Açıklaması Yapılacak
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e hakaret içeren film ve bunlara destek verenleri lanetlemek için çok sayıda STK'nın katılımıyla Gaziantep'te kitlesel bir basın açıklaması yapılacak.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti