GAZİANTEP- Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e hakaret içeren film ve bunlara destek verenleri lanetlemek için çok sayıda STK'nın katılımıyla Gaziantep'te kitlesel bir basın açıklaması düzenlenecek.
Bugün Maarif kavşağında saat17.30'da yapılacak olan kitlesel basın açıklaması Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilecek. Kitlesel basın açıklamasına Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerin yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği(AGD),Fidan-der,Enerji-Bir-Sen, Avem-der ve Genç Ensar-Der dernekleri destek verecek. (Şefik Mert-İLKHA)
Gaziantep'te Bugün Kitlesel Basın Açıklaması Yapılacak
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'e hakaret içeren film ve bunlara destek verenleri lanetlemek için çok sayıda STK'nın katılımıyla Gaziantep'te kitlesel bir basın açıklaması yapılacak.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor