​Gaziantep'te ByLock kullandığı iddia edilen şahıs tutuklandı

​Gaziantep'te FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda ByLock kullandığı iddia edilen ve gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Konuyla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında şifreli haberleşme programı olan ByLock kullandığı iddia edilen 5 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve burada mahkemeye çıkarılan şüphelilerden G.K. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Gaziantep'te aranan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te 15 faili meçhul olay aydınlatıldı: 21 şüpheli yakalandı
Kutsal Emanetler Gaziantep'te Sergisi Peygamber Efendimizi hatırlattı