Gaziantep'te cami inşaatından demir çalan 4 şüpheli yakalandı

Kentteki bir cami inşaatından bin 500 kilo demir çaldıkları belirlen 3 şüpheli ile şüphelilere demir verdiği tespit edilen cami inşaatı bekçisi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinde bulunan bir cami inşaatından çalınan inşaat demir ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu cami inşaatından malzeme yüklediği tespit edilen bir araçta yapılan aramada bin 500 kilo çalıntı inşaat demiri ele geçirildi. Çalıntı inşaat demiri ile ilgili araçta bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinde demiri cami inşaatı bekçisinden aldıklarını beyan etmeleri üzerine inşaat bekçisi de gözaltına alındı.

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi