Gaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 486 kişiye para cezası verildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Covid-19 vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği Gaziantep'te dün gerçekleştirilen denetimlerde sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 486 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Dün ilimiz genelinde Coronavirus tedbirleri kapsamında 486 şahsa sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal etmekten, 24 şahsa da karantina hükümlerine aykırı davranmaktan, 20 yaş altı 7şahsada sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari yaptırım uygulanmış, denetlenen 282 işyerinden 1'inede işlem yapılmıştır.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi