Gaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 688 kişiye para cezası verildi

Coronavirus vakalarının arttığı Gaziantep'te sosyal mesafe, maske takma kuralı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 688 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde Coronavirus (Covid-19) önlemleri kapsamında gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Dün 337 şahsa sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal etmekten, 3 şahsa karantina hükümlerine aykırı davranmaktan, 20 yaş altındaki bir şahıs ile 347 şahsa ise sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari yaptırım uygulanmış, ayrıca 410 işyeri denetlenmiştir.” denildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı