Gaziantep’te Covid-19 kurallarına uymayan 847 kişiye para cezası verildi

Covid-19 vakalarının arttığı Gaziantep'te sosyal mesafe, maske takma kuralını ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 847 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde Coronavirus (Covid-19) önlemleri kapsamında denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Covid-19 önlemleri kapsamında dünde denetimlerin gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, “Dün 404 şahsa sosyal mesafe ve maske kuralını ihlalden, 18 şahsa karantina hükümlerine aykırı davranmaktan, 20 yaş altı 61şahıs ile 65 yaş üstü bir şahıs olmak üzere 425 şahsa daha sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari yaptırım uygulanmış, ayrıca 556 işyeri denetlenmiştir.” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi