Gaziantep'te Covid-19 kurallarını ihlal eden 936 kişiye para cezası

Gaziantep'te sosyal mesafeye uymadıkları, maske takmadıkları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 936 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Covid-19 önlemleri kapsamında kentte gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda 26- 27 Aralık’ta gerçekleştirilen denetimlerde, 76 kişiye sosyal mesafeye uymadıkları ve maske takmadıkları, bir kişiye karantina hükümlerine aykırı davrandığı ve 859 kişiye de sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildiği bildirildi.

Maske takma ve sosyal mesafe kuralını ilk kez ihlal ettikleri tespit edilen 104 kişinin ikaz edildiği ifade edilen açıklamada, denetimlerde 483 işyerinin denetlendiği ve işyerlerinde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı