Gaziantep’te Covid-19 kurallarını ihlal edenlere para cezası

Gaziantep'te sosyal mesafeye uymadıkları, maske takmadıkları ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 527 kişiye para cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Covid-19 önlemleri kapsamında kentte gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda dün gerçekleştirilen denetimlerde, 168 kişiye sosyal mesafeye uymadıkları ve maske takmadıkları, bir kişiye karantina hükümlerine aykırı davrandığı ve 358 kişiye de sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle idari işlem uygulanarak para cezası verildiği bildirildi.

Maske takma ve sosyal mesafe kuralını ilk kez ihlal ettikleri tespit edilen 735 kişinin ikaz edildiği ifade edilen açıklamada, denetimlerde bin 696 işyerinin denetlendiği ve işyerlerinde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı