Gaziantep'te düzenlenen FETÖ operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2'si ByLock kullandığı iddiasıyla 3 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Konuyla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik olarak ilimiz merkezi ve Nizip İlçemizde yapılan eş zamanlı operasyonda, 2’si Bylock kullanıcısı olmak üzere toplam 3 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 2'si ByLock kullandığı tespit edilen 3 kişinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bulunan dijital materyallere el konulduğu belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı