Gaziantep'te helikopter destekli trafik denetimi yapıldı

​Helikopter desteğiyle gerçekleştirilen trafik denetiminde, emniyet kemeri takmayan, seyir halinde iken telefon ile konuşan ve kural ihlali yapan 10 sürücüye para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından helikopter destekli trafik denetimi yapıldığı belirtildi.

Havadan helikopter desteğiyle yapılan denetimde, emniyet kemeri takmayan, sol şerit ihlali yapan, yükü karayoluna dökülecek şekilde yükleme yapan ve seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan 40 araç sürücüsüne para cezası verildi.

Emniyet yetkilileri, trafik denetimlerinin süreceğini belirtti.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı