Gaziantep'te kablo hırsızlığına 2 tutuklama

​Gaziantep’te internet kablosu çalan ve güvenlik kamerasından kimlikleri belirlenerek yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde fiber internet kablosu çalan ve güvenlik kamerasından da kimlikleri belirlenerek 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sanayi Mahallesi'nde geçen 21 Ekim günü bir şirkete ait yer altından geçen fiber internet kabloları çalındı. Meydana gelen hırsızlığın ardından polis tarafından çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kameralarından olayın şüphelilerinin M.C.D. ve N.A. olduğu belirlendi. Gece geldikleri bölgedeki kabloları çalan ve otomobille de kaçtıkları belirlenen şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyette ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi