Gaziantep'te kardeşi tarafından vurulan kadın ağır yaralandı

Gaziantep'te erkek kardeşi tarafından sokak ortasında başından vurulan bir kadın ağır yaralandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde erkek kardeşi tarafından kocasının yanında sokak ortasında silahla vurulan bir kadın ağır yaralandı. Yaralı kadın tedavi için hastaneye kaldırılırken, kadının vuran şahıs ve kocası polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, aracı ile seyir halinde olan Özlem K. (28), ismi öğrenilemeyen ve ağabeyi olduğu belirtilen şahıs tarafından silah zoruyla araçtan indirildi. Kız kardeşinin başına silahı dayayan ağabey, bu sırada başka bir araçla olay yerine gelen genç kadının kocası olduğu belirtilen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine genç kadının ağabeyi, kız kardeşini başından vurdu.

Silahla yaralanan genç kadın, olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, olay sonrası genç kadının vuran şahıs ve kocası polis ekiplerince gözaltına alındı.

 Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Gaziantep'te kenevir ekimi yapan 9 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te hijyen ihlali tespit edilen fırına 7 gün kapatma cezası
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan markete 3 günlük kapatma cezası
Gaziantep’te FETÖ hükümlüsü yakalandı