Gaziantep’te kurallara uymayanlara para cezası verildi

​Türkiye'nin en çok Coronavirus (Covid-19) vakalarının görüldüğü illerden biri olan Gaziantep'te her gün binlerce kişiye sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle idari para cezası uygulanıyor.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde sosyal mesafe ve maske denetimlerinin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda dün gerçekleştirilen denetimlerde, Coronavirus salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 2 bin 296 kişiye idari para cezasının uygulandığı bildirildi.

Ayrıca denetlenen 423 iş yerinden 3'üne de kuralları ihlal ettikleri gerekçesiyle idari işlem yapıldığı ifade edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi