Gaziantep’te Kur’an kursu öğrencileri gezi ile ödüllendirildi

Gaziantep’te yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler, kentin tarihi mekanlarını ve müzelerini gezdi.

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz tatilini Kur'an-ı Kerim’i öğrenerek geçirmek isteyen öğrenciler, başta İl Müftülüğü olmak üzere belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından açılan yaz Kur’an kurslarına katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim kursuna katılan öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi. Öğrenciler, gezi kapsamında tarihi mekanları ve müzeleri gezme fırsatı buldu.

Gezi programı kapsamında öğrenciler, 15 Temmuz Müzesi, Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panorama Müzesi, Hamam Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Bey Mahallesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Ali İhsan Göğüş Müzesi ve Bayazhan Kent Müzesi’ni gezdi.

Öte yandan, Kur'an-ı Kerim kursuna devam eden öğrenciler için gezilerin devam edeceği açıklandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te çok sayıda silah ele geçirildi: 1 kişi tutuklandı
Gaziantep’te yayalara yol vermeyen sürücülere 1 milyon liranın üzerinde ceza
Gaziantep'in Şehitkamil Bilek (Güreniz) düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te sahte site operasyonu: 14 tutuklama