Gaziantep’te PKK, FETÖ ve IŞİD operasyonu

​Gaziantep’te PKK, FETÖ ve IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Gaziantep’te PKK, FETÖ ve IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK’ye yönelik soruşturma kapsamında belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda ise şifreli haberleşme programı Bylock’u kullandığı tespit edilen bir şüpheli sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda da gözaltına alınan Suriye uyruklu bir şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te maddi hasarlı kaza
Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı