Gaziantep’te plastik fabrikasında yangın

Gaziantep’te plastik üretimi yapılan bir fabrikanın depo bölümünde çıkan ve paniğe neden olan yangında büyük çapta hasar meydana geldi.

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde plastik üretimi yapılan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken, yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürülebildi.

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep Havaalanı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede bütün fabrikayı saran yangına ilk müdahaleyi işçiler yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangında her hangi can kaybı ve yaralanma olmazken, fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te maddi hasarlı kaza
Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı