​Gaziantep’te restoranda silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

​Gaziantep’te bir restoranda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

​Gaziantep’te restoranda silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Gaziantep’te bir restoranda iki grup arasında silahlı kavgada çıktı. Kavgada iş yeri sahiplerinden Hakan Yıldırım (26) hayatını kaybederken, iş ortağı Coşkun Aslankurt (35) ise ağır yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Öğümsögüt Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, restoran sahipleri Hakan Yıldırım (36) ve Coşkun Aslankurt (35) ile iş yerine gelen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Silahların kullanıldığı kavgada tabancayla vurulan Yıldırım ve Aslankurt, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Restorandaki müşterilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hakan Yıldırım, tedavi için kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Coşkun Aslankurt’un ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Yıldırım'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Restorandaki kamera görüntülerini inceleyip, görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantepliler Gazze için konvoy oluşturdu
Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden evlenen gençlere 40 bin lira maddi destek
Gaziantep Şehitkamil'de 81 yıl hapis cezası bulunan 3 şahıs yakalandı
Gaziantep Şahinbey Belediyesinden kasap ve marketlerde denetim
Gaziantep'te Doğu Gişeleri mevkiinde tır yan yattı 1 ölü