Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü 7 yaralı

Gaziantep'te komşular arasında çıkan silahlı kavgada 1 çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada, bir kişinin rastgele ateş açması sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Olay, ilçenin Hacıbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hanifi Cinpolat (60) sokakta oyun oynayan komşusunun çocuğuna ses yaptığı gerekçesiyle tokat attı. Bu sırada kendisine tepki gösteren aileye ve mahalle sakinlerine Cinpolat, evinde bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Hakan Gezer (12) ve isimleri öğrenilemeyen 7 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hakan Gezer, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gezer’in cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan Cinpolat’ın yakalanması için çalışma başlatılırken, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Gaziantep'te kenevir ekimi yapan 9 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te hijyen ihlali tespit edilen fırına 7 gün kapatma cezası
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan markete 3 günlük kapatma cezası
Gaziantep’te FETÖ hükümlüsü yakalandı