Gaziantep'te silahlı saldırı: 2 ölü

Gaziantep'te bir otomobil içerisinde bulunan kişilere kalaşnikof silahla açılan ateş sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir otomobil içerisinde bulunan kişilere başka bir araç içerisinden kalaşnikof silahla açılan ateş sonucu 2 kişi başlarına ve vücutlarına isabet eden mermiler sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün gece geç saatlerde Şahinbey İlçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki Ali Bayındır yönetimindeki 27 BU 925 plakalı otomobile plakası öğrenilemeyen ve içinde 3 kişinin bulunduğu bir araçtan kalaşnikof silahla ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu, Ali Bayındır ile İbrahim Karadaş, başlarına ve vücutlarına isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybetti. 2 kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından saldırıyı düzenlediği iddia edilen kişi veya kişiler otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alarak olayın yaşandığı alanı güvenlik şeridi ile kapattı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Karadaş ve Bayındır'ın cenazeleri, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan kişi veya kişilerin yakalanması için ise çalışma başlatıldığı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te maddi hasarlı kaza
Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı