Gaziantep'te sosyal mesafe denetimi yapıldı

​Covid-19 ile mücadele kapsamında PTT ve banka önleri başta olmak üzere çarşı ile pazarlarda ihmal edilen sosyal mesafe kuralının önüne geçmek için kentte denetimler artırıldı.

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı verilen zorlu mücadele aralıksız sürdürülürken insan kalabalığının yoğun olduğu şehir merkezinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kentin değişik noktalarında denetimler gerçekleştirildi.

Zabıta ekipleri; banka ve ATM'lerin önünde, park çevreleri ve banklarda sosyal mesafe kuralına hassasiyet gösterilmesi amacıyla hem doğrudan hem de anonslarla vatandaşları uyarıyor.

Kentte gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Dr. Cafer Yılmaz, Coronavirus salgını ile mücadele kapsamında geniş çaplı denetim yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, "Bunların arasında sosyal mesafe kuralına uyulması konusu da yer alıyor. Son açıklanan vaka verilerinden de anlaşılacağı üzere kentin iyi bir durumda olduğunu görüyoruz. Burada vatandaşlarımızın ve aldığımız tedbirlerin etkisi çok önemli. Şehrin kalabalık noktalarında anons uygulaması yapıyoruz. Şu ana kadar 400 mahallede sosyal mesafe denetimleri ve anonsları gerçekleşiyor." dedi.












İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Baba ve 2 oğlu depremden 76 saat sonra kurtarıldı
Gaziantep'te art arda deprem
Gaziantep'te 6.4 büyüklüğünde deprem
FETÖ, PKK ve DAİŞ operasyonunda bir zanlı tutuklandı
Gaziantep'te tramvayın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti