Gaziantep’te sosyal mesafe ve maske kuralına uymayanlara para cezası verildi

​Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Coronavirus vaka sayılarındaki artışa dikkat çektiği illerden biri olan Gaziantep'te bir günde sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 502 kişiye idari para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Coronavirus (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle dün 3 bin 502 kişiye idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde sosyal mesafe ve maske denetiminin aralıksız devam ettiği belirtildi.

Kent genelinde 3 bin 502 kişiye sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verildiği belirtilen açıklamada, denetlenen 516 iş yerinden bir iş yerine idari işlem yapıldığı bildirildi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Yüzlerce çocuk Millet Camii'nde buluştu
Gaziantep'te seyir halindeki tır ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Gaziantep'te bir kamyonette 89 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep'te plakasını kapatan sürücüye 140 bin lira ceza
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan işletme mühürlendi