Gaziantep’te Suriyeli çocuklara kışlık yardımı yapıldı

​Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Gaziantep’te Suriyeli yetim çocuklara mont ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e sığınan Suriyeli yetim çocuklara, hayırseverlerin bağışladığı mont ve ayakkabılar dağıtıldı.

Hayırseverlerin bağışladığı kışlık yardımlar, Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi temsilcileri tarafından Suriyeli yetim çocuklara ulaştırıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Zakat Foundatıon Vakfı yetkilileri yetim, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve muhacir ailelerin yanında olduklarını bu kapsamda Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’e sığınan Suriyeli yetim çocuklara kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulunduklarını söylediler.

Gaziantep’te etkili olan soğuk havanın, günlük yaşamı zorlaştırdığını belirten yetkililer, bu nedenle Suriyeli yetimlerin kaldığı yetimhane merkezinde hayırseverlerin katkısıyla mont ve ayakkabı yardımı yaptıklarını dile getirdi.

Yetimhane merkezi yetkililerinden Ebu Burhan ise Zakat Foundatıon Vakfı Gaziantep Şubesi yetkilileri ve hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi