Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, “İstiklal mahallesinde A.Ş, A.Y ve E.Ç. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, H.K, G.K, M.B, H.B, M.T, T.G. ve R.A.K. isimli şüpheli şahısların uyuşturucu ticaretine aracılık yaptıkları tespit edildi. Şüpheli şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda, H.K, G.K. ve M.B. isimli şüpheli şahıslardan 10,56 gram Jamaika maddesi, 3,45 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 300 TL para, A.Ş, A.Y, H.B, M.T, T.G. ve R.A.K. isimli şüpheli şahıslardan ise 20,76 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.” denildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ş, A.Y. ve E.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Gaziantep Valiliği şiddetli yağış sonrası taşkın uyarısı yaptı
Gaziantep'te sağanak yağış etkili oldu
Gaziantep Şahinbey’de selde kaybolan vatandaşın cenazesine ulaşıldı
Gaziantep'te bin 500 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi