​Gaziantep'te vatandaşlara kurban atık poşeti dağıtıldı

​Gaziantep'te vatandaşların Kurban Bayramı'nı sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için kurban atık poşeti dağıtıldı.

Gaziantep'te merkez Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşların Kurban Bayramı'nı daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda geçirebilmeleri için 266 bin adet kurban atık poşeti dağıtımı yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kurbanlık atıklarını poşetlemek, çevreyi korumak, kötü kokulara engel olmak için yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 266 bin adet kurban atık poşeti dağıtımına başladı.

İlçe genelinde vatandaşlara dağıtılan kurban atık poşetleri muhtarlıklar, semt pazar yerleri ve merkezi camilerde de dağıtımı gerçekleştirildi.

İlçe genelinde 15 ayrı alanda kurban kesim yeri belirleyen Şahinbey Belediyesi, aynı zamanda kurban kesim yerlerinde de kurban atık poşeti dağıtımı yapacak.

Vatandaşlar da dağıtılan kurban atık poşetleri ile çevreyi kirletmeden kurban atıklarını poşetleyeceklerini belirterek, bu uygulamadan dolayı Şahinbey Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te iş yerine silahlı saldırı: 3 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te çok sayıda silah ele geçirildi: 1 kişi tutuklandı
Gaziantep’te yayalara yol vermeyen sürücülere 1 milyon liranın üzerinde ceza
Gaziantep'in Şehitkamil Bilek (Güreniz) düğün dönüşü kaza: Ölü ve yaralılar var
Gaziantep'te sahte site operasyonu: 14 tutuklama