Gaziantep'teki uyuşturucu operasyonunda 34 şüpheli yakalandı

Kentte "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyon merkez Şehitkamil ilçesinin 4 mahallesinde icra edildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süre yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu belirlenen adreslere operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyon kapsamında merkez Şehitkamil ilçesinin Hacıbaba, Mithatpaşa, Çağlayan ve Hasırcıoğlu mahallelerinde aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı 873 polis görev alırken, operasyona drone, narkotik ve dedektör köpekleriyle de destek verildi.

Operasyonda, mahallelerin girişlerinde uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde bazı araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin de GBT sorgulaması yapıldı.

39 ev, 92 işyeri, bin 487 araç ve 3 bin 761 kişi üzerinde arama gerçekleştirilirken, evlerde yapılan aramalarda ise, bir kilo 200 gram metamfetamin, bir kilo 100 gram eroin, 800 gram esrar, 180 gram bonzai, 192 uyuşturucu hap, 4 hassas terazi ve 6 tabanca ele geçirildi,

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Yüzlerce çocuk Millet Camii'nde buluştu
Gaziantep'te seyir halindeki tır ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Gaziantep'te bir kamyonette 89 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep'te plakasını kapatan sürücüye 140 bin lira ceza
Gaziantep'te tarihi geçmiş ürün satan işletme mühürlendi