"Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde yeni bir zulüm yaşanıyor"

​AB Bakanı Ömer Çelik, siyonistlerin Filistinlilere yönelik katliamlarına ilişkin, "Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde yeni bir israil zulmü yaşanıyor." dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, ABD'nin büyükelçiliğini işgal altındaki Kudüs'e taşımasını protesto eden Filistinlilere yönelik Siyonist katliama tepki gösterdi.

Twitter’daki hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, Gazze’de tüm dünyanın gözü önünde yeni bir İsrail zulmü yaşandığını belirterek, Bu vahşetin sorumlusu İsrail, hukuksuz bir şekilde Kudüs'te büyükelçilik açan ABD'nin cesaretlendirmesi ile mazlum Filistinlileri katlediyor. İsrail, cinayet işlemeye devam ediyor. Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde yeni bir İsrail zulmü yaşanıyor. Hayasızca katliam işleyenler karşısında, insanlığın şerefini temsil eden tüm yeryüzü sakinleri mazlumların yanında." ifadelerini kullandı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı