Geçim kaynakları yok oldu

Batman’da 10 kişilik ailenin tek geçim kaynağı olan süt inekleri, dumandan zehirlenerek telef oldu.

Batman’ın Petrolkent Mahallesi 2872. Sokak Numara18’de ikamet eden 10 çocuk babası Mehmet Salih Kaya (54), ahırlarında çıkan yangın nedeniyle 4 süt ineğinin telef olduğunu belirtti.

 

Dumandan zehirlenen ineklerin 10 kişilik ailesi için tek geçim kaynağı olduğunu belirten Kaya, “Yıllardır bin bir emekle büyüttüğüm süt inekleri, çıkan küçük bir yangın neticesinde dumandan zehirlenerek telef oldular. Bu inekler sayesinde süt, peynir ve yoğurt satarak aileme bakıyordum. İneklerin telef olmasından sonra ne yapacağımı bilemiyorum.” dedi.

 

Yetkililerden ailesinin geçimi için destek isteyen Kaya, “Batman’da iş bulamıyoruz. Yıllardır kimseye muhtaç olmadan ailemi geçindiriyorum. Tek geçim kaynağımız olan ineklerin telef olması hepimizi derinden sarstı.” şeklinde konuşarak mağduriyetini dile getirdi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı