Gölbaşı Harmanlı Beldesi ile Kalemkaş, Çakmak köyü karantinaya alındı

​Covid-19 salgınının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bulaşmanın önlenmesi için yerleşim yerlerini karantinaya alma işlemi devam ediyor.

Gölbaşı Harmanlı Beldesi ile Kalemkaş, Çakmak köyü karantinaya alındı

Adıyaman'da her geçen gün artış gösteren salgının önlenmesi amacıyla salgının artış gösterdiği yerleşim yerleri karantinaya alınırken, yetkililer vatandaşların alınan kararlara uymaları noktasında daha dikkatli olmaları gerektiği hususunda uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Harmanlı beldesi, Kalemkaş ve Çakmak köyleri artış gösteren Covid-19 vaka sayısı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği 14 gün süreyle karantinaya alındı. Belde ve köylere giriş ve çıkışlar yasaklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gölbaşı Haberleri

Adıyaman Gölbaşı'da kaza 1 ölü, 1 yaralı
Yolcu otobüsü bariyere çarptı, 16 yaralı
Başıboş köpeklerin saldırdığı 4,5 yaşındaki çocuk yaralandı
Adıyaman Gölbaşı Burunçayır köyü yakınlarında trafik kazası: 3 yaralı
Adıyaman'da 5 büyüklüğünde deprem