Görevden almalar TRT'ye de sıçradı

TRT Haber Dairesi Başkanı Ahmet Böken ve yardımcısı Ahmet Çavuşoğlu görevden alındı. TRT'de görevden almaların devam edeceği bildiriliyor.

Hürriyet.com.tr'de yer alan habere göre, yolsuzluk operasyonu kapsamında resmi kurumlarda başlayan 'görevden alma' furyasına TRT de eklendi.

TRT Haber Dairesi Başkanı Ahmet Böken ve yardımcısı Ahmet Çavuşoğlu görevden alındı. Görevden alınan Ahmet Böken, TRT'den önce Samanyolu Haber'de editörlük, sunuculuk ve haber müdürlüğü yaptı. Samanyolu Haber TV'de ise genel yayın yönetmenliği görevinde bulundu. 2010 yılından bu yana da TRT Haber Kanal Koordintörlüğü görevini yapıyordu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!