Hak Sahipliğine 15 Gün Ek Süre Verildi

Van'da yaşanan depremlerin ardından yapılan hasar tespit çalışmaları neticesinde evlerine ve ahırlarına orta hasar raporu verilenlerden süresi içinde başvuramayanlar için süre 25 Eylül'e kadar uzatıldı.

VAN - Van Valiliği'nden yapılan açıklamada depremzedelerden evlerine veya ahırlarına orta hasar raporu verilenlerden süresi içinde başvuramayanlara10.09.2012-25.09.2012 tarihleri arasında on beş günlük ek süre verildiği bildirildi.

 

Başvuruların kanuni vekiller aracılığıyla da yapılabileceğinin belirtildiği açıklamada, "Yasal süre içerisinde başvuru yapamayan afetzedeler 10.09.2012 ile 25.09.2012 tarihleri arasında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne şahsen veya kanuni vekilleri aracılığı ile başvuru yapabileceklerdir" denildi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Motorin ve benzine gece yarısı zam
Meteoroloji'den birçok bölge için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı