ŞANLIURFA - Peygamber Efendimiz(sav)'e ve İslam'a hakaretler içeren filme artarak devam ediyor. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan STK temsilcileri bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.
Mehmet Koç Hoca'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Suruç Şube Başkanı İsmail Yıldız okudu.
Ortadoğu'da oynanan oyunlara dikkat çeken Yıldız, Müslümanları bu gibi durumlara karşı dik durup tepkilerini dile getirmeleri gerektiğini ifade etti.
Yıldız, "Ayrıca Siyonizm ve uzantılarının emrinde olan ekipler Müslüman halkları önce tahrik edip kışkırtıyor provokatörlerle kitleleri şiddete sürüklüyor ve akabinde terörizmle mücadele adı altında gelip bölgemize yerleşiyorlar. Aynı senaryoyu defalarca oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar" dedi.
Basın açıklaması Suruç Yardım Eli Derneği üyelerinden Ahmet Yılmazoglu'nun yaptığı dua ile sona erdi. (Ömer Taş - İLKHA)
Hakaret Filme Tepkiler Devam Ediyor
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan STK temsilcileri bir araya gelerek Peygamber Efendimiz(sav)'e ve İslam'a hakaretler içeren filme tepki gösterdiler.
İlk yorum yazan siz olun
Güncel Haberleri
Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?