Hakk'a yürüyen Yavuz, Cuma namazının ardından defnedilecek

​Tedavi gördüğü hastanede vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, memleketi Kahta'da Cuma namazının ardından defnedilecek.

Bir süre önce kanser teşhisi konulan ve yoğun bir tedavi süreci geçiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, bu gece durumu ağırlaşarak vefat etti.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Fakültesinde Hakk'a yürüyen Yavuz'un cenazesi bugün saat 08.00'de Diyarbakır'dan memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürülecek.

Cuma namazından sonra Kahta Merkez Celaladdin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yavuz'un taziyesi Muhammediye Camii Taziye Evi’nde kabul edilecek.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?