Hakkâri ve Yüksekova'da Kepenkler Açtırılmadı

Hakkâri ve Yüksekova İlçesi'nde 23 Nisan'ı bahane eden PKK/KCK esnafın işyerlerini açmalarına izin vermedi.

HAKKÂRİ- Hakkâri il merkezi ile Yüksekova İlçesi'nde esnaf yine mağdur edildi. PKK/KCK'nın bir gelenek haline getirdiği kepenk kapattırma eylemleri devam ediyor. Bu seferki eylemin nedeni 23 Nisan.

 

Bu kadar vicdansızlık Olmaz
Duruma tepki gösteren halk; kendilerine karşı yapılan muamelenin zulümden başka bir şey olmadığını belirtti. İsminin açıklanmasını istemeyen bir esnaf; "Bize dükkânlarımızı kapattıranlar rahat. Ne borçları var ne de aybaşı ödeyecekleri çek ve senetleri. İnsan bu kadar vicdansız olmaz" dedi.
İl ve ilçe merkezinde ekmek fırınları ile eczanelerin dışındaki tüm işyerleri açtırılmazken polisler çarşı merkezlerinde yoğun güvenlik önlemi alıyor. Özelliklerde Yüksekova'da öğle sonrası olayların çıkacağı tahmin ediliyor. (Fırat İnan - İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Birbirini besleyen ideolojilerin kıskacında 1 Mayıs ve İslami bakış
Motorin ve benzine gece yarısı zam
Meteoroloji'den birçok bölge için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı