Hakkari'de 25 bölgede giriş çıkışlar yasaklandı

Hakkari merkez ve 3 ilçesinin bazı bölgeleri 14 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edilerek giriş çıkışlar yasaklandı.

Hakkari merkez ile Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde 14 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında askeri güvenlik bölgesi, ilan edilerek giriş çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "Tedbirler kapsamında 25 bölge 14 Kasım 2016 günü saat 00.00.01’den 28 Kasım 2016 günü saat 23.59.59’a kadar, özel güvenlik bölgesi ilan edilmiş olup vatandaşlarımızın yukarıda belirtilen bölgelere izinsiz olarak girmesi yasaklanmıştır." denildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hakkâri Haberleri

Hakkari'de 58 kilo 900 gram skunk ele geçirildi
Hakkari'de 6 bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi
Hakkâri için kuvvetli kar ve çığ uyarısı
Hakkari'de araziye gizlenmiş havan mühimmatı bulundu
PKK operasyonunda çok sayıda mühimmat ele geçirildi