Hakkari'de bazı alanlar güvenlik bölgesi ilan edildi

Hakkari'de bazı alanlarda özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Hakkari merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçeleri sınırlarındaki bazı bölgelerin 29 Kasım'dan 13 Aralık'a kadar özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tedbirler kapsamında Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince ilimiz merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçeleri sınırlarındaki bazı alanlar, 29 Kasım 2016 günü saat 00.00.01’den 13 Aralık 2016 günü saat 23.59.59’a kadar, 'Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilmiş olup vatandaşlarımızın bu bölgelere izinsiz girmesi yasaklanmıştır."

Özel güvenlik bölgesi ilan edilen alanlarla ilgili detaylı bilgiye valiliğin internet adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hakkâri Haberleri

Hakkari'de 58 kilo 900 gram skunk ele geçirildi
Hakkari'de 6 bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi
Hakkâri için kuvvetli kar ve çığ uyarısı
Hakkari'de araziye gizlenmiş havan mühimmatı bulundu
PKK operasyonunda çok sayıda mühimmat ele geçirildi