Halep’e 6 TIR insani yardım gönderildi

Zakat Vakfı Gaziantep Şubesi tarafından Suriyeliler için toplanan 6 TIR ve 2 kamyondan oluşan insani yardım malzemeleri Suriye’nin Halep kentine gönderildi.

Gaziantep'te Zakat Vakfı tarafından insani yardım taşıyan 2 kamyon ve 6 TIR, Halep'e gitmek üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısından geçiş yaptı.

Halep’e gönderilen yardımlarla ilgili bilgi veren Zakat Vakfı yetkililerinden Hamit Kiraz, Suriye’ye kuru gıda ve sulardan oluşan 2 kamyon ve 6 TIR dolusu insani yardım malzemesi gönderdiklerini söyledi.

Suriye genelinde insani trajedinin yaşandığını ve buna seyirci kalmamak için yardım yapmak gerektiğini vurgulayan Kiraz, Suriye’ye zaman zaman insani yardımda bulunduklarını belirterek, 2 kamyon ve 6 TIR'dan oluşan insani yardım malzemelerini kuşatma altında olan Suriye’nin Halep kentine gönderdiklerini kaydetti.

Yardım TIR’larının Cilvegözü Sınır Kapısından geçiş yaptığını aktaran Kiraz, temel yaşam malzemelerinin yer aldığı yardımların Halep kentine ulaştırılacağını belirtti.

Yardımda bulunan ve desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerine de teşekkür eden Kiraz, imkânları dâhilinde Suriyeli muhtaç ailelere yardım etmeye devam edeceklerini söyledi.

İLKHA











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi