“Halk Eğitim Merkezi halka hizmet için vardır”

Batman’ın Gercüş ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Gercüş’te yaptıkları faaliyetleri anlatarak, Merkezin halka hizmet için var olduğunu belirtti.

Gercüş (Kercosê) Halk Eğitim Merkezi, yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı. Daha önce Gercüş Halk Kütüphanesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi, yetersiz olmasından dolayı Gercüş Kaymakamı Ünal Koç tarafından eski Öğretmen Evi yerine taşınarak hizmete girdi.

Yeni yerlerindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Gercüş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Bal, “Gercüş ilçe merkezinde aktif olan okuma-yazma, resim, minyatür, bilgisayar, kuaför, halk oyunları ve destekleme kurları gibi 8 kursumuz var. Halkı Eğitim Merkezimizin bünyesinde 14 köyümüzde toplam 23 kursumuz bulunmaktadır. Köyde faaliyetleri devam eden kurslarımızda; dikiş-nakış, giyim, okuma-yazma, kuaför ve çocuk gelişimi alanlarında hizmet vermekteyiz.” dedi.

Geçen sene verdikleri hizmetlerden dolayı 758 kişinin kurslardan faydalandığını belirten Bal, hedeflerinin 2016 yılında verilen hizmetin binin üzerine çıkmasını hedeflediklerini söyleyerek “Halk Eğitim Merkezi halka hizmet için vardır.” diye belirtti. (M. Sait Çelik – İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı