Hamas: İşgal rejiminin cinayetleri caniliklerini gösteriyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas), siyonist düşmanın işlemeye devam ettiği cinayetlerin Filistin halkına, direnişine ve Gazze Şeridi sakinlerine açıkça saldırı olduğunu ve Filistinlilere yaklaşımındaki caniliğini yansıttığını belirtti.

Filistin direnişinin birlik ve bütünlük içinde düşmana arka arkaya ders vermeyi sürdürdüğünü belirten Hamas, direnişin Filistin halkını korumaya devam edeceğini ve Filistin halkının çıkarlarını savunma görevinden vazgeçmeyeceğini ifade etti.

Hamas, işgalci düşmanın sonunu hesap etmeden kalkıştığı maceranın ve ahmaklığının bedelini ödeyeceğini, işgal rejiminin kendi denklemlerini ve politikalarını Filistin halkına dayatmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.

İşgalcilerin saldırılarında şehit olanlara Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen Hamas, Filistin direnişinin ve Gazze halkının efsanevi direnişini de selamladı.

Bu arada, Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, işgal ordusunun saldırılarında aralarında 3 çocuğun da olduğu 32 kişinin şehit olduğunu, 30’u çocuk, 13’ü kadın 100 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Filistinli direniş gruplarının işgalcilerin cinayetlerine misillemesi de devam ederken, işgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranot, Gazze Şeridi’nden Yahudi işgal birimlerine 350 füze atıldığını belirtti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Doğu ve Güneydoğu'da kuvvetli yağış uyarısı