Hasta yakını tarafından bıçaklanan güvenlik görevlisi yoğun bakımda

Mersin'de bir hasta yakını tarafından bıçaklandığı iddia edilen hastane güvenlik görevlisi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

MERSİN- Mersin’de bir hasta yakını tarafından bıçaklanan hastane güvenlik görevlisi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Güvenlik görevlisinin kısa süre sonra evleneceği öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Cumartesi gecesi meydana gelen olayda psikolojik tedavi için 112 acil servis ekipleri tarafından getirilen bir hastanın yakınları Mersin Devlet Hastanesi acil girişi önünde taşkınlık çıkardığı iddia edildi.

 

Görgü tanıkları, güvenlik görevlilerin müdahale etmesi ile kalabalıkta olan şahısların, güvenlik görevlilerinden Mevlüt Söyler'i kalbine yakın bir yerden, Hasan Aktay’ı kolundan bıçakladıklarını, İbiş Toksoy ise darp ettiklerini iddia ettiler.

 

Yapılan İlk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Mevlüt Söyler yaşam savaşı verirken iki güvenlik görevlisi ise taburcu edildi.

 

Söyler’in 18 Ekim'de düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

Olaydan sonra bıçağı kullandığı iddia edilen H.Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. D.K. ve O.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Başka görgü tanıkları ise kavganın, hasta yakınlarının üzerlerinde taşıdıkları silah yada kesici alet ile x-ray sisteminden geçmek istememelerinde çıktığı ileri sürdüler. (Osman Öksüz-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mersin Haberleri

Mersin'de palet fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Mersin Bozyazı'da orman yangını
Çocuğunu trafik kazasında kaybeden aile adalet arıyor
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam Mersin'de temaslarına devam ediyor
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam, Mersin'de il teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi