Hastane asansöründe sıkışan işçi hayatını kaybetti

​Gaziantep'te bir yıkama firması bünyesinde özel bir hastanede çalışan bir kişi, kirli çamaşırlarını topladığı özel bir hastanenin arızalanan asansöründe sıkışarak hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir yıkama firması bünyesinde çalışan ve kirli çamaşırlarını topladığı özel bir hastanenin arızalanan asansöründe sıkışan kişi, feci bir şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Şahinbey ilçesi Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Hastanenin anlaştığı şirkette çalışan Yılmaz Güneş (38), sabah saatlerinde polikliniklerin bulunduğu B bloktaki kirli çamaşırları toplayıp asansöre koydu.

Bu sırada bilinmeyen nedenle arızalanan asansörden kendi çabasıyla çıkmak isteyen Güneş, kabin ile duvar arasında sıkıştı. Hastanedeki sağlık görevlilerinin ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla asansörden çıkarılan Güneş'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Hastaneye olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından Güneş'in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İLKHA






 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep Osmanlı Camii'nde imece usulü iftar hazırlanıyor
Yetimler Vakfı Gaziantep'te yüzlerce yetime iftar verdi
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 165 şüpheli tutuklandı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı